Vynikající Jehněčí kotletky
Vynikající Jehněčí kotletky
Ingredience:
- 8–12 jehněčích kotletek
- 1/2 citronu
- 6 stroučků drcený česnek, čerstvě mletý pepř, petrželka a dijonská hořčice
- olej na vymazání pekáčku
Troubu předehřejte na 250 stupňů. Kotlety dejte do vymazaného nebo fólií vyloženého pekáčku. Asi čtyři minuty zprudka zapečte, pak snižte teplotu na 180 stupňů, odkryjte a pečte ještě 15 až 20 minut.
Podáváme s opečenou bagetkou a lehkým jarním salátkem
Na salát použijme : ledový salát, rukolu, okurek, červenou papriku a rajčátka
Jako zálivku si uděláme trochu olivového oleje, sůl, ocet nebo citronovou šťávu a zlehka salát
zakápneme. Kdo má rád může přidat trochu lehké majonézy nebo zakysanou smetanu.
vynikající lehký oběd nebo večeře
.
0 komentářů